Hyprs är digitala talanger

Vad är en Hypr?

Vi får in en hel del frågor kring vad som är på gång hos oss. Det som det just nu surras mest om är vad en Hypr egentligen är och vad det är som krävs för att bli en del av nätverket Hyprlink. Här berättar vi mer om vad som krävs för att bli en Hypr!

En digital native med fingertoppskänsla

Nätverket Hyprlink bygger på Hyprs. En Hypr är en influencer, men alla influencers är inte Hyprs. De är ung och driven digital talang som med en tydlig fingertoppskänsla levererar content som de själva är stolta över och som deras följare vill se. En Hypr vet när, hur och vad som ska postas, sociala medier finns i blodet. För en Hypr finns en tydlig balans mellan spontanitet och planerat innehåll vilket skapar ett flöde och en story som får följare att be om mer. En Hypr vet att vad som publiceras i sociala medier speglar det personliga varumärket och är noga med att reflektera sin egen personlighet.

 

 

En influencer med kreativitet, aktivitet och engagemang i fokus

När du möter en Hyprs flöde på Instagram kan du direkt se vilket engagemang som ligger bakom de kreativa bilderna. Här finns en enhetlig och visuellt attraktiv helhet som ger en bild av den unika personen som ligger bakom inläggen. Varje bild i sig säger också något. Det handlar inte bara om ett fläckfritt flöde. Här finns ärlighet, genuinitet och inspiration att hämta. Det brinnande intresset och engagemanget går tydligt att se i den aktivitet som finns. En Hypr uppskattar de stöd han eller hon får och är noga med att ge tillbaka. Som Hypr finns en stark ambition och mål att nå, dessa mål nås genom att hjälpa och höja varandra.

 

 

Vi tittar inte på antal följare eller antal postade inlägg. Vi tror på potential. Är du en kreativ digital talang och har ett brinnande intresse för sociala medier så syns det. Är du engagerad i din aktivitet på Instagram och har en fingertoppskänsla utöver det vanliga så kommer det att märkas. Är du en liten influencer som vill mer, då ser vi dig!

Låter det här som du? Anmäl dig här och visa att just du har vad som krävs för att bli en Hypr!

 

Tags :
About Sofia

Digital concept developer admin and editor

Läs fler inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *