Annie visade oss sitt sätt att #rebuild

Denna omgångs sista hashtag-tävling är avslutad och det var med en vecka då #rebuild stod i fokus. Vi frågade våra Hyprs hur de gör för att #rebuild och alltså känna sig starka, energiska och på väg framåt. Den här gången var det Annie som med en härligt somrig bild utstrålade energi och därmed tog hem utmärkelsen!

Annie Thelander tog hem utmärkelsen #rebuild!

Rebuild för mig är en del av den balans som jag behöver för att må bra.

Hej Annie, hur är läget med dig? Hur spenderar du din sommar?

Hej på er! Det är superbra med mig. Jag är faktiskt precis nu påväg hem från Göteborg efter en kvalitetshelg där. Annars så är det i spat på Hooks Herrgård som ni hittar mig. Jag studerar är några jobbveckor är behövligt.

Berätta lite om dig själv och vad vi följare får se på din Instagram?
Jag heter då Annie Thelander. 23 år i december. Bor i Jönköping och pluggar till sjuksyrra. Jag fotar mycket och tycker instagram är ett underbart sätt att få uttrycka sin krativitet på, på ett väldigt modernt sätt. Så det jag fotar är vardagstuff. Min lägenhet & alla växter som fyller den, mat, yoga, vänner. Ja mitt liv helt enkelt.

Varför är du med i Hyprlink?
Jag hängde på the #hype för att ert budskap är hur bra som helst. Ge motivation till mina följare via era ideer. Sånt behövs verkligen på media. Jag vill ge inspiration inte bryta ner den.

Vad är #rebuild för dig och hur gör du för att uppnå det? 
Rebuild för mig är en del av den balans som jag behöver för att må bra. Den delen där jag är fysisk. Rör på mig för att må bra. För mig själv och för min hälsa.

Du har ju nyligen startat en Youtubekanal, vad gjorde att du hamnade där? Vad får vi se?
Ja va kul att ni uppmärksammar det! Jag kände att jag ville bygga något nytt. Få uttrycka mer än bara bild och skrift. Jag kommer ha olika delar på min kanal. Vloggar, Annie tipsar mm. Jag ska plugga i Thailand till våren och hoppas då på att kunna dela med mig av mitt liv även där.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer från Annies flöde

I nästa vecka kommer vi avslöja vem som vinner månadens Hypr. Håll utkik!

Vill du också bli en Hypr? Här hittar du vårt ansökningsformulär.

Tags :
About Ebba

Director of Community

Läs fler inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *