#inthehype vecka 29

Elin Nordin och Tilda Yngvesson

Vi i Hyprlink-teamet älskar att följa våra Hyprs vardag genom Instagram. Därför börjar vi den här veckan med en ny inläggsserie – #inthehype där vi varje vecka tar oss en titt på vad våra Hyprs haft för sig för att även du ska få ta del av de härliga bilderna som dyker upp i vårt Instagramflöde.

Den här veckan har våra Hyprs verkligen njutit av sommaren. Vi har sett tillbakablickar till dagar som förändrade livet, mysiga sommarkvällar och promenader på hög höjd…

Joanna Karlsson och Jennifer Lindgren

@joannakarlssonn (vänster) såg tillbaka på studenten med glädje iklädd den snygga hustler-tischan från Madlady. @jennifer.lindgrenn (höger) njöt av hamburgare och sötpotatispommes som får det att vattnas i munnen på oss!

Sanna Karimian och Asyl Lale

I Göteborg hittar vi snygga @sannakarimian (vänster) scrollandes genom Instagram och @aysellale (höger) spenderade en mysig dag med familjen på Universeum.

Olivia Hedman och Agnes Willman

Ett av våra senaste tillskott i Hypr-ligan @oliviahedmaan (vänster) bjöd på en skinande leende i sommarvärmen och @agneswillman (höger) presenterade oss för en av sina familjemedlemmar, vilken sötnos!

Elin Nordin och Tilda Yngvesson

@elinnordins tog sig upp på hög höjd under en resa till Norge och @tildayngvesson, även hon en a våra senaste Hyprs, visade upp en härligt somrig klänning!

Vill du också bli en Hypr? Gör vårt test!

Tags :
About Ebba

Director of Community

Läs fler inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *