#inthehype vecka 31

Den sista juliveckan tycks ha gått i kärlekens tecken och några inlägg fångade särskilt vårt intresse. Ta reda på hos vem romansen har spirat och vilka ljuvliga semesterminnen som skapats i veckans #inthehype. 

Hos Aysellalee har stora frågor ställts och vi önskar ett stort grattis till förlovningen! Detta efter fem år tillsammans med sin pojkvän. Vi har faktiskt flera Hyprs som är förlovade och fortsätter följa deras kärleksresa framöver. Vi hoppas på möjlighet till bröllopsbilder så småningom..! 

Vidare har Amanda Lantz funnit och beskrivit det stora i kärleken och delar med sig av en fantastiskt drömmig bild från en scen som ur vilken kärleksfilm som helst. Läs Amandas fina caption nedan:

I wasn’t looking for anything at all when I met you. Actually, I wasn’t planning on falling for anyone so soon. But then I met you. And that was it… I guess things just happened. I found you and I found myself slowly wanting to spend time with you. It was simple. It was easy. And I think that’s how the best relationships begin. You’re not looking for anything and then suddenly you realize, you have something.

Kärlek kan också vara stark till vännerna i ens liv. Det visar @SofiHallqvist med denna fina bilden. 

Vi har förutom alla kärleksförklaringar även inspirerats av lite somriga och lyxiga semesterbilder! Vad sägs om en instavänlig frukost från @Mathildakristina eller @elinnordins poolhäng? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@Ebba stenvall påstår att hon är trött och svettig vilket vi har liiite svårt att tro på utifrån den här smashing selfien! Och lika on point med selfie-gamet är @Felicia Edman som tar hjälp av Stockholmsmiljön omkring sig för en extra färgglad bild. 

   

Det var ett par axplock från veckan som gått! Fortfarande mycket resor och semester vilket vi inte är ett dugg avundsjuka på… Inom en snar framtid kanske vi kan förvänta oss lite back to school / work-pepp från våra Hyprs när ledigheten tar slut. Men vem längtar nästan inte lite efter ett svalare klimat, ny säsong med mode och chans till nya rutiner? 

Skulle du vilja bli en av våra Hyprs i höst? Gör vårt test och anmäl ditt intresse! >

Tags :
About Sofia

Digital concept developer admin and editor

Läs fler inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *