#inthehype vecka 32

Tilda på Way out west

Vi är nu snart halvvägs in i augusti och hos våra hyprs har det varit tydligt att det nu gäller att njuta av den sista sommarvärmen. I veckans #inthehype får vi följa med på sommarfest, bli bländade av snygga selfies och avundsjuka på helger i musikens tecken . 

Jennifer glittrar

Jennifer var i veckan på stort galej. 21-årsfest med glittertema stod på schemat och Jennifer imponerade med en vacker ansiktssmyckning. På kommentarerna syns att det var fler än oss på Hyprlink som blev bländade. 

Även Sofi var på fest den här veckan. För hennes del var det 40-årsfest som gällde. Iklädd svart oh guldiga örhängen levererade hon en pangselfie som golvade oss alla.

sofi i svart och guld

Ebba befinner sig i Nerja i Spanien. För henne är det sol och bad som fyllt dagarna den här veckan. Visst är vädret fortfarande fantastiskt i Sverige, men vi avundas ändå den härliga semestern…

Ebba reser Ebba reser

Britney Spears besökte Sandviken i veckan för att hålla konsert. Sara var där iklädd en outfit i äkta Britney-anda, Wow är allt vi kan säga!

 

Sara britney sandviken 

Även Tilda njöt av musikfest den här veckan. För hennes del var det Way out West, eller WoW, som stod på schemat. Såhär lycklig var hon efter en helg i musikens tecken. 

Tilda på Way out west

Fest, musik och smashing selfies är vad vi denna veckan möts av i Instagramflödet. Ännu finns det tid kvar för semesterbilder, sena sommarnätter och härligt varma dagar. Vi ser fram emot att se vad våra Hyprs hittar på under nästa vecka som kan komma att bli en av de sista sommarveckorna detta år. Men nu börjar vi allt bli sugna på höst, nystarter och svala vindar, så att hösten står runt hörnet är faktiskt mer än välkommet. 

Vill du också bli en Hypr i höst? Gör testet och anmäl ditt intresse! >

Tags :
About Ebba

Director of Community

Läs fler inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *