#inthehype vecka 34

Elin Eriksson

Efter ett semesteruppehåll är vi i Hyprlink-teamet tillbaka utvilade och nyladdade med mängder av energi. Hösten närmar sig och mycket spännande är än en gång påväg. Vi inleder med en #inthehype för att ta reda på vad våra Hyprs haft för sig under de senaste dagarna…

Hypr Felicia Edman

Energiknippet Felicia Edman delade med sig av en selfie som visualiserar den där härliga fredagskänslan. Det är svårt att inte själva börja le när vi ser den här bilden – fortsätt sprida glädje, Felicia!

Elin Nordin

Elin Nordin tog sig till Norge för att besöka de vackra miljöerna i Trolltunga. “This was amazing” lyder hennes caption och vi kan inte annat än att hålla med!

 Elin ErikssonElin Eriksson

Elin Eriksson gör sig redo inför hösten. I sina senaste inlägg visar hon upp skor och väskor som legat i skymundan under de heta sommardagarna. Dessutom visar hon upp en spegelbild fångad i det där perfekta selfieljuset. Med en sådan garderob och fototalang är vi taggade på att se vad Elin kommer att bjuda på i höst!

Annie Thelander öppnade upp sitt hjärta med en kärleksförklaring. Vi ser fram emot att följa de äventyr som det här härliga paret har framför sig.

Joanna

Vi vill också passa på att ta tillfället i akt och välkomna ett av våra senaste tillskott i Hypr-ligan, Joanna Nilsson! Vi så glada över att ha dig med i gänget och ser fram emot att följa ditt liv i sociala medier!

Vill du också bli en Hypr? Skicka in en intresseanmälan redan idag!

Tags :
About Ebba

Director of Community

Läs fler inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *