“Det spelar ingen roll hur andra skriver sina texter eller hur andra redigerar sina bilder”

Agnes Willman är månadens hypr

Den här månaden kör vi igång en ny inläggserie här på Hyprlinks hemsida. En serie vi valt att kalla månadens #HYPR-profil. Det hela går ut på att vi får möjlighet att lära känna en Hypr lite bättre varje månad genom en intervju.

Först ut som månadens #HYPR-profil är… Agnes Willman! En Hypr som beskriver sig själv som en ärlig och omtänksam person och som bjuder på ett flöde som sprakar av personlighet. 

Agnes Willman är månadens hypr

 

Hej Agnes, hur är läget med dig idag?

Hejsan! Förutom förkylningen, som nästan alla åkt på, så mår jag bra! 

 

Kan du berätta lite om dig själv och vad vi som följare får se på din Instagram?

Jag är 21år och bor i Borlänge i Dalarna. Jag pluggade media på gymnasiet, det är därifrån jag fått mitt fotointresse. Det är inte lika stort nu som då men att få till rätt färg och kontrast på mina bilder är något som alltid ligger i bakhuvudet och lurar.

På min instagram får ni se ganska mycket personligt. Jag lägger oftast upp bilder när jag vill dela med mig av en händelse. Har även ett till konto som heter @hemmahosagnes där ni får följa med hem till mig, vilket också visar mitt intresse för inredning. Förutom bilder i flödet är jag en flitig användare av insta-stories! 

 

“Att få till rätt färg och kontrast på mina bilder är något som alltid ligger i bakhuvudet”

 

Nämn tre saker som du tycker om med dig själv!

Jag är väldigt omtänksam, jag är en ärlig person och säger ofta det jag tycker. Såklart på ett så bra sätt som möjligt så att ingen ska bli sårad. Och jag försöker alltid gå den väg som får mig att må bäst, även fast det kan vara jobbigt och påverkas av andra som tycker annat.
 

“Försöker alltid gå den väg som får mig att må bäst”

 

Agnes Willman är månadens hypr
 
Vilket är ditt bästa minne från den här sommaren?
Mitt bästa minne från i sommar måste vara Peace and Love-festivalen som äger rum här i Borlänge varje sommar. 
 
 
Vad har du för planer nu under hösten? Är det något du ser extra mycket fram emot?
Tanken från början var att jag skulle fortsätta plugga men när jag blev erbjuden ett chefsjobb inom handels så hoppade jag av skolan för nu och jobbar istället! Det ska bli jättespännande och är en stor utmaning jag ser fram emot att ta mig an!
 
AGNES WILLMAN ÄR MÅNADENS HYPR
 
 
Vad inspirerar dig till att skapa innehåll till din Instagram?
Jag kan se bilder framför mig när jag tittar på något. Det är oftast då jag kommer på material till Instagram. Som sagt så är det mycket vardagshändelser jag delar med mig av så jag snappar oftast upp händelser under dagarna som jag vill bjuda på i mitt flöde.
 

“Jag snappar oftast upp händelser under dagarna som jag vill bjuda på i mitt flöde”

 
 
Vilket är ditt absolut bästa Instagram-tips just nu?
Kör på din egen grej! Det spelar ingen roll hur andra skriver sina texter eller hur andra redigerar sina bilder. Kör på din egen grej, alla andra finns redan!

 

Vill du också bli en Hypr? Skicka in en intresseanmälan här! 

About Ebba

Director of Community

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *