“Jag tror jag inspirerar mig själv ganska mycket”

ELin J
Det är dags för månadens Hypr-profil. Under November är det Elin Johnsson som ger oss en närmare titt på vem hon är och vad vi får se i hennes sociala medier.
 
Hej Elin, hur är läget med dig? Hej Ebba, läget med mig är bra. Absolut inget att klaga på. Hur är det själv? 
 
Bara bra här också! Kan du berätta lite om dig själv och vad vi får se på din Instagram? Mitt namn är Elin, jag är 22 år gammal och bor i Örebro. Jag älskar mode och följer alltid med i de senaste trenderna, jag bloggar en del men under ett tag nu så har jag tyvärr inte varit så aktiv. Detta på grund av att mitt jobb tagit upp mycket tid. På fritiden brukar jag vara med min familj , min kille och mina vänner. På min instagram får ni se en massa inspirerande och fina bilder. Men också en del roliga och intressanta samarbeten. Ibland delar jag ut härliga och roliga rabattkoder, i bland har jag tävlingar och i bland tar jag bara lite härliga bilder och delar med mig av dom. 
 
Du har youtube-kanal också, eller hur? Vad får vi se där? Yes det har jag. Tanken med min youtubekanal är att mina bloggläsare ska kunna hänga med mig under en hel dag utan att det ska vara i text eller behöva läsas i fyra olika inlägg. Tanken är också att jag genom youtube ska kunna visa upp nya och roliga samarbeten och helt enkelt visa vem jag är och vad jag gör om dagarna osv. Jag tycker själv det är väldigt kul att följa med andra under en vanlig dag och se vad de hittar på. 
 
Nämn tre saker du tycker om med dig själv! Jag är väldigt envis av mig. Detta kan såklart också tolkas som dåligt i vissa lägen. Men oftast ser jag det som något väldigt positivt med mig själv. Jag är väldigt målmedveten – har jag väl satt upp ett mål så ger jag mig inte förrän det är uppnått. Jag är väldigt omtänksam och sätter alltid mig själv sist och alla andra först.
 
Hur håller du dig varm i höstkylan? Med en massa varm oboy, en varm dunjacka, ett par vantar, en halsduk och sist men inte minst en mössa!
 
Vad ser du mest fram emot under november? Alla myskvällar hemma! Tycker det är så mysigt att bara sitta hemma med tända ljus en varm kopp choklad och mysa framför någon film under en filt. Det är verkligen det bästa med den här årstiden! Allt mys.
 
 
Vad inspirerar dig när du skapar innehåll till dina sociala kanaler? Jag tror jag inspirerar mig själv ganska mycket.Jag har ofta väldigt mycket egna tankar och idéer kring saker och ting. Jag är ganska kreativ av mig. Men självklart inspireras jag också av andra influencers runt om i världen. Influencervärlden blir bara större och större och bredare och bredare vilket också gör att man såklart inspirerar varandra och pushar varandra. 
 
Vilket är ditt bästa Instagram-tips just nu? Ta massa inspirerande och härliga bilder nu till hösten / vintern! Löven under hösten är så otroligt fina och det gör sin lilla charm i hela bilden. Och vintern för mig innebär massa mysiga hemma kvällar i sängen med en varm kopp te eller liknade. Varför inte ta en urhärlig bild på just detta och dela med dig av på Instagram? Dela med dig av vinter- och höstkänslan på din Instagram.
 
Vill du bli en Hypr i vinter? Ansök redan idag!
About Ebba

Director of Community

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *