Villkor

Hyprlink är ett nätverk för micro influencers. Vi samarbetar med företag inom olika branscher för att hjälpa dig som micro influencer att generera content som hjälper dig att växa i sociala medier. Hyprlink är fortfarande i BETA-stadiet vilket innebär att nya funktioner presenteras med tiden.

Genom att ansöka om medlemskap i Hyprlink accepterar du de villkor som följer nedan. När dessa villkor uppdateras kommer du att få ett mail där du ombeds att läsa de nya villkoren och sedan acceptera dem. Om du inte accepterar de nya villkoren så avslutas ditt medlemskap i nätverket.

1. Personuppgifter 

Vi hanterar alla de personuppgifter som du lämnar till oss enligt EU-lagen GDPR. Du kan läsa vår personuppgifts- och integritetspolicy här.

2. Att ansöka om medlemskap

För att ha rätt till att ansöka om medlemskap i Hyprlink krävs det att du:

 

 • Har fyllt 16 år.
 • Har ett öppet konto på plattformen Instagram.
 • Har en bostadsadress i Sverige.

När du ansöker om medlemskap ger du ditt medgivande till det följande:

 • Att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR och vår personupgifts- och integritetspolicy.

Att ta emot nyhetsbrev och annan information från oss genom email efter ditt godkännande.

2. Att ansöka om medlemskap
När du skickat in anmälningsformuläret till oss kommer du att få göra en utmaning. Denna utmaning ger dig möjlighet att visa din potential som influencer. Den utmaning som ansökande medlemmar ställs inför kan förändras men grundar sig på att en bild ska publiceras på plattformen Instagram. I den tillhörande texten ska hashtaggen #Hypr samt taggen @hyprlink.se finnas med.

När du publicerat utmaningen på ditt Instagramkonto är du med i urvalsprocessen. I vår urvalsprocess tittar vi på aspekter som engagemang, aktivitet, kreativitet och fingertoppskänsla.

Blir du en av våra utvalda Hyprs kommer du att få ett välkomstmail med mer information om hur nätverket fungerar. Du kommer också att få information om den plattform och det poängsystem som du kommer att kunna ta del av på hyprlink.se.

Skulle det vara så att vi anser att du inte är riktigt redo för att bli en Hypr kommer du att få ett mail där du får möjlighet att välja mellan det följande:

 • Att vi får spara dina uppgifter. Vi kommer då att hålla koll på din aktivitet i sociala medier och meddela dig när vi anser att du har det som krävs för att bli en Hypr.
 • Att vi raderar dina uppgifter. Vill du bli en Hypr längre fram behöver du i detta fall göra en ny ansökan.

Beslutet kan inte överklagas. 

 

3. Medlem i Hyprlink

Som medlem i Hyprlink ger du ditt medgivande till det följande:

 • Att Hyprlink får publicera bilder från ditt Instagramkonto på Hyprlinks hemsida och Instagramkonto för att ge dig och samarbetspartners en större synlighet. Detta innebär att vi alltid på ett tydligt sätt visar att det är din bild genom att ange ditt användarnamn på Instagram i relation till bilden. Syftet med detta är just att ge dig uppmärksamhet för din kreativitet och talang.
 • Att Hyprlink får visa upp ditt flöde för potentiella samarbetspartners som ett exempel på vilka typer av micro-influencers som finns i vårt nätverk.
 • Att ta emot postutskick från Hyprlink med samlat material från olika företag och branscher.
 • Du ger ditt medgivande till att bilder innehållandes produkter från en Hyprlink box får användas av Hyprlink och dess samarbetspartners i marknadsföringssyfte. I sociala medier ska fortfarande ditt användarnamn som upphovsperson synas i samband med bilden, men i tryckmaterial och på hemsidor kan bilden komma att synas fristående utan angiven upphovsman.
 • Du förbinder dig att hålla Hyprlink uppdaterade kring andra instagram-relaterade samarbeten som sker under perioden du är medlem hos oss. Detta för att kunna se till våra samarbetspartners intressen och matcha rätt medlemmar med rätt produkter.

4. Att gå ur nätverket

Du kan när som helst välja att gå ur nätverket. Du skickar då ett mail till join@hyprlink.se med ämnet Avregistrering. Vi kommer då att radera dina personuppgifter från våra register. 

hipster-mum-236832-unsplash