Så funkar Hyprlink

Logomakr_9AKYol

1. Hyprlink skapar ett nätverk

I Hyprlinks nätverk finns härliga
och inspirerande instagramanvändare. Med en följarskara kring 1000-3000 följare klassas dessa som micro influencers. Vi kallar dem Hyprs. De är attraktiva samarbetspartners eftersom de har en stark relation till sina följare. Vi har olika målgrupper inom nätverket.

Logomakr_3Ru8KE

2. Du deltar i boxen

Ni väljer hur många och inom vilken målgrupp ni vill skicka ut produkter till. Vi matchar din produkt med rätt influencer och packar till månadens utskick i en attraktiv låda full med spännande innehåll.

Logomakr_2uIyXp

3. Hyprn skapar content

Hyprn tar emot lådan, öppnar den med spänning och använder produkterna. Hyprn skapar genuint innehåll och sprider i sina kanaler.

Logomakr_3icW3P

4. Resultat och uppföljning

Vi sköter analys och utvärderar resultat. Du får veta hur många inlägg ni synts i och hur stor exponering ni fått.

Om du  är intresserad av att nå ut till våra Hyprs en gång till, är du välkommen att boka plats i ännu ett utskick!

Exempel
Hyprlink
elinj
vanilla
anni4
Screenshot_20180625-173252
Möjligheter av att delta i en box

Inlägg

Låt våra influencers släppa loss kreativiteten och skapa unika inlägg med din produkt i centrum. Influencern är expert på hur man kommunicerar med den egna följarskaran och målgruppen. Inlägg publiceras på såväl bloggar som instagram där även ditt företagsnamn /profil / webbsida och samarbete skrivs ut enligt våra villkor.

Unboxing videos

Överraskningseffekten och boxens utformande lockar till så kallade "unboxing" videos. Detta är ett kul och interaktivt sätt för influencern och dess följare att tillsammans upptäcka innehållet och skapar starkt engagemang. Här ser vi kanaler som Instagram Live och Youtube.

Autentiska, unika bilder

Allt kreativt och attraktivt innehåll som skapas kan du ta tillvara på. Enligt våra villkor får du tillgång till det material som skapas innehållandes din produkt, och du kan använda det i marknadsföringssyfte och lyfta i dina egna kanaler. Ett enkelt sätt att få trendigt content!

Rabattkod

Många deltagare i boxen väljer att även skicka med en rabattkod. Detta gör det möjligt att direkt se konverteringar kopplade till kampanjen. Dessutom är det ytterligare ett sätt att locka in nya besökare på din webbsida och skapa en god relation med de du når ut till.

Inled längre samarbeten

När boxen gått ut och kampanjtiden avslutats kommer du ha fått ett uppslag av nya namn som publicerat din produkt. Du kan då själv plocka dina favoriter som du väljer att fortsätta samarbeta med på egen hand. Ett enkelt sätt att testa och hitta nya influencers för ditt varumärke!

Test hos målgrupp

Vi är naturligtvis lyhörda och samlar in feedback på de produkter vi skickar ut. Kanske gick du inte hem hos den målgrupp du ville testa? Kanske är det något som behöver förändras med produkten, eller så är det en annan målgrupp du ska satsa på? Oavsett kan vår box vara en bra första indikation på hur du mottas av den digitala generationen.

fitnessfika
fl
madlady
nybryggt

Kontakta oss så diskuterar vi en lösning som passar dig, din produkt och dina önskemål!

join@hyprlink.se
Hyprlinks content-box till micro influencers

Hyprlink är anslutet till LU innovation där vi är en del av 2018 års Leapfrog-stipendiater och VentureLabs inkubator.

vl
lunds_universitet_c2r_rgb
leapfrogs

 

Vad är micro influencers och varför ska jag jobba med dem?

Vi befinner oss i en era av micro influencers. De små användarna är heta kanaler när företag mer och mer börjar inse värdet i den personliga relation som finns mellan micro influencern och dess följare. Här kan vi skåda den riktiga "word-of-mouth"-effekten, den som influencer marketing från början syftade till att uppnå. Genom micro influencers kan du synas hos vanliga personer, någons bästa kompis eller bekant som man på riktigt bryr sig om.

Hur väljer ni ut micro influencers?

De micro-influencers vi jobbar med kallar vi för Hyprs. De har en fingertoppskänsla för vad som är trendigt, vilka bilder som går hem, vad deras följare vill se och har en hög grad interaktion på sitt innehåll. De är precis lika skärpta och duktiga som etablerade influencers, men i mindre format och fortfarande med den personliga kontakten med sina följare. De är inte heller uppköpta av dyra samarbeten utan postar sådant de gillar och inspireras av.

Vad tjänar jag på att använda Hyprlink istället för att kontakta influencers själv?

Så micro-influencers är toppen, men vill du nå ut till en större skara följare krävs också att du jobbar med flera micro-influencers.  Därmed väljer många att fortfarande vända sig till de som är större, då du når många följare via ett enskilt samarbete. Vår lösning för att kringå den problematiken är en content-box, som går ut till vårt nätverk av Hyprs. Då kan du enkelt nå 25-50 små influencers på en gång. Du behöver inte lägga tid på att leta upp dem, ta kontakt och skriva avtal. Allt sådant har redan vi klarat av. Våra Hyprs ser fram emot överraskningen och är redo att släppa lös kreativiteten och skapa innehåll när boxen landar hos dem.

 

hyprlink-18

Missa inga hypiga nyheter! Prenumerera på vårt nyhetsbrev